‘El aprendiz de brujo’, un musical ple de màgia, arriba al Tívoli per Nadal

Musical familiar

GRATUÏT

Descripció

La companyia de Row tornarà a fer de les seues a Burjassot, municipi on està realitzant la seua residència artística i, després del rotund èxit que va tindre el ren “Rudolph”, a principis de mes, la companyia valenciana posarà en escena, en plenes festes nadalenques i en el Centre Cultural Tívoli, El aprendiz de brujo, un musical carregadíssim de màgia per a públic familiar, apte per a xiquets i xiquetes des dels seus primers anys d’infància fins aquells que ja compten els seus anys per diverses desenes i desenes. En aquest cas, no importen els anys, perquè la màgia no sap d’edat. Així, El aprendiz de brujo es representarà, en el Centre Cultural Tívoli, dilluns que ve 26 de desembre, a les 18 h, i l’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament de la sala.

El musical presenta com a protagonista a Matt, un adolescent la mar de corrent que viu amb la seua família. El dia del seu aniversari, els seus iaios Arnie i Trudie li regalen un llibre, en principi d’aventures, que resulta ser d’allò més especial. Les pàgines estan en blanc, però només per a ell. Contrariat, Matt acudirà a la llibreria per a retornar-ho, desconeixent encara que la seua vida està a punt de canviar per complet. En la llibreria Matt coneixerà a Row, un llibreter molt peculiar que li acaba revelant que en realitat és bruixot i que existeix un món màgic paral·lel al nostre, encara que molts no el puguen veure.

Junts s’endinsaran les pàgines del llibre, aparentment buit, viatjant a aqueix món màgic del qual parla el llibreter. Però una vegada allí, tots dos descobreixen que la bruixa fosca Cremen està dominant el regne mentre que uns trols molt graciosos estan liderant una rebel·lió per a protegir la princesa Karen. Tot això fins que, per fi, arribe el jove que anuncia la profecia i puga derrotar a les forces del mal, per sempre. Matt deurà llavors volar a lloms d’un drac llegendari i submergir-se en una aventura repleta de màgia, graneres i criatures fantàstiques per a salvar a la princesa de la malvada Arden, i així convertir-se en un vertader… aprenent de bruixot.

El guió de l’espectacle és una aventura trepidant que farà somiar a les noves generacions i, al temps, farà recordar als adults aquells llibres i pel·lícules amb les quals van créixer. Una bona mescla d’humor desenfadat, actualitat i fantasia que quedarà gravat en la memòria del públic.

La Compañia de Row és una companyia emergent de teatre fundada a València, al juliol de 2019 i conformada per un jove equip d’actrius i actors amb àmplia experiència en el sector de les arts escèniques. El teatre musical és el seu principal senyal d’identitat i, des de la creació de la companyia, han estrenat un total sis obres originals.

GRATUÏT