L’arbre de Nadal sense Nadal

Animació lectora

Gratuït

Descripció

No es pot parlar del Nadal sense reparar en les festes, els regals o la decoració nadalenca. Malgrat les situacions conflictives i d’extrema pobresa que s’estenen de llarg a llarg del món, quan arriba el Nadal l’optimisme i l’esperança s’apodera de tots nosaltres.

L’esperit nadalenc ens fa sentir-nos més pròxims als altres i recuperar aqueix esperit infantil que deixem a un costat la resta de l’any. I per als xiquets, aquestes festes nadalenques suposen molts moments de màgia i fantasia. Durant el Nadal es produeixen diversos fets molt significatius. És un bon dia per a seguir amb la temàtica nadalenca, així que aprofitarem aquesta activitat per a realitzar una activitat artística, amb missatge nadalenc. Quant temps fa que no rebem o escrivim una felicitació nadalenca?

Des de hui, disposarem de fulles perquè els xiquets escriguen la carta a Papa Noel o als Reis Mags i la tiren en la bústia de la Biblioteca.

Quina millor manera de començar el nadal amb un conte nadalenc… o no? hui en l’activitat llegirem en veu alta un conte titulat “L’arbre de nadal sense nadal”Què li passa a aquest arbre? De debò es queda sense nadal? No li agrada el nadal? Aquestes preguntes i moltes més els donarem resposta en quan coneguem aquest conte. Després de realitzar la compressió lectora, parlarem sobre el nadal i conclourem amb un xicotet taller nadalenc, els tècnics repartiran el material necessari per a realitzar les targetes nadalenques i per als més xicotets hi haurà targetes predissenyades perquè l’acolorisquen.

Vols fer la teua pròpia felicitació nadalenca? És una forma original de desitjar-los les millors festes als teus amics i familiars! Perquè anima’t i veuen a la biblioteca infantil de Burjassot.

Gratuït