El diario de Carola. “Carola vive un cuento de hadas”, de Carmen Alberola Esteve

Animació lectora: Presentació llibre

Gratuït

Descripció

Autora i sinopsi

A Carmen Alberola Esteve, veïna de Burjassot, sempre li ha agradat aprendre. Persona plena d’inquietuds, il·lusions, i metes que complir. Fidel a les seues conviccions i treballa perquè els seus somnis es fan realitat.

És autodidacta. I ha participat en concursos de relat curt, i poesia, un d’ells, a Burjassot.

Dos llibres publicats i un poemari. Els resultats són una trilogia, que es diu el diari de Carola de la qual hui presentem el segon llibre. El seu primer llibre el diari de Carola, una dona turmentada, és el relat dels sentiments de Carola que no fan més que turmentar-la, fins que comprén que ha d’alliberar-se d’ells i mostrar-se tal com és, per a poder trobar la pau de la seua ànima. Aquest llibre va ser presentat a la Casa de Cultura.

En aquest segon llibre, El diario de Carola. Carola vive un cuento de hadas. Els seus somnis es faran realitat. Escriurà un llibre en el seu retir, en un poble andalús. On la destinació el sorprendrà… Trobarà a un amic que es convertirà en la seua parella, còmplice i amant vivint la història d’amor més bonica mai comptada. On hi haurà moments tan reals, com certs, però que li faran plantejar-se que viu un conte de fades. Es tornarà a descobrir com a dona, com a persona i s’enamorarà bojament, sent totalment corresposta en cos i ànima.

Gratuït