Festival “Siente África”

Música

55€ ENTRADES

Descripció

Del 27 al 29 de maig, l’Associació Luna de África-Danza y Perscusión Africanas celebrarà el Festival “Siente África”, amb un variat programa d’activitats el qual inclou el concert del conegut artista senegalés Wally B. Seck. El concert tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot, amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la regidoria de Cultura que dirigeix Javier Naharros.

Les entrades per al concert, a un preu de 55 euros, estan a la venda en aquest ENLLAÇ. Les portes de l’Auditori s’obriran a les 20h per a albergar a tots els fans de Wally B. Seck, que saltarà a l’escenari a les 21 h. La promotora de l’esdeveniment, Mbaye Productions, S.L ha posat un correu electrònic, info@mbayeproductions.com , a la disposició de les persones que vulguen rebre més informació sobre l’esdeveniment o resoldre algun dubte.

El concert de Wally B. Seck forma part és un dels plats forts del menú cultural i musical que inclou el Festival Siente África que, del divendres 27 al diumenge 29, en l’entorn natural d’Alborache, oferirà activitats relacionades amb la dansa i la percussió africanes, manualitats, desfilades de moda, estands d’associacions relacionades amb el continent africà, afro mercat artesanal i activitats infantils.

55€ ENTRADES