La Casa de Cultura alberga la presentació de dos llibres amb ànima andalusa, ‘Senderos de luz y agua’ i ‘Mi Teatro’

Biblioteca

ENTRADA LLIURE

Descripció

Dins de la seua programació de setembre, la Biblioteca Municipal d’Adults de Burjassot ha programat la presentació de dos llibres que tindrà lloc divendres que ve, 16 de setembre, a partir de les 19 h, a la Casa de Cultura del municipi (Sala d’Audiovisuals). La presentació de tots dos llibres comptarà amb la presència de l’alcalde de BurjassotRafa García i del regidor de Cultura i Joventut, Javier Naharros així com d’un nodrit grup de representants de la FECA CV (Federació d’Entitats Andaluses a la Comunitat Valenciana). Així, assistirà la presidenta de l’entitat, Puri Torres López; la Reina, Estrella Peiró i la Dama, Leire Villarrazo, a més d’altres càrrecs directius i representants de cases andaluses de la comunitat.

Els dos llibres que es presentaran en aquesta vesprada literària són Senderos de luz y agua, un llibre de poesia de l’autora andalusa Francisca Arco Pérez i Mi Teatro, de l’autora, també andalusa, Isabel Pérez Fernández i editat l’Editorial Granada Club Selección. En el primer dels llibres, la seua autora, Francisca, deixa clar que mai ha oblidat les seues arrels granadines i plasma, a través dels seus poemes, alguns d’ells escrits en la seua adolescència, l’amor per la seua terraSenderos de luz y agua té dues parts. La primera està composta d’un conjunt de poemes, mentre que la segona part la conformen dos sainets curts en els quals Francisca utilitza frases i paraules que ella recorda del seu poble natal, Huétor i els seus voltants, des que era xicoteta.

D’altra banda, Isabel Pérez Fernández presentarà el llibre Mi Teatro, en el qual l’autora ha volgut plasmar l’essència del seu propi teatre i també contribuir a la promoció de la cultura andalusa. El llibre consta de tres peces, que tenen en comú un to divertit i a vegades absurd. La primera peça es diu La suerte, inspirada en un poble rural de la província de Còrdova, Algallarín, sobre una història que en el seu moment van relatar a la mateixa autora. La segona obra és Bar Café Los Rosales, una comèdia profundament andalusa que es desenvolupa en un café i, finalment, La Casa de Doña Juana és una divertida astracanada que es desenvolupa a la casa andalusa de la protagonista. El llibre inclou, a més, altres obres, sainets, contes i entremesos que, amb diferents arguments, també ha escrit Isabel.

ENTRADA LLIURE