Laura Esparza i Carlos Esteban presenten el seu nous disc, ‘Espais’, a la Casa de Cultura

Música

GRATUÏT
|

Descripció

Després del seu reeixit debut amb Mare Natura (La Fera CC, 2020), disc guanyador del XIII Concurs “Sons de la Mediterrània”, el duet valencià compost per Laura Esparza i el burjassoter Carlos Esteban encaren l’any 2022 amb la il·lusió del seu segon treball, anomenat Espais, estrenat a l’octubre de 2021 i llest per a començar a rodar per escenaris i festivals.

Per a tots dos, un escenari molt especial és Burjassot, municipi natal d’Esteban i per això han declarat que els fa especial il·lusió presentar els seus Espais, a la Casa de Cultura de la localitat. Serà en un concert que tindrà lloc dissabte que ve 22 de gener, a les 19.30 h, en la Sala d’actes, amb entrada gratuïta fins a completar un aforament, que serà limitat. A la sala no estarà permés consumir menjar ni beguda.

També aqueixa vesprada, previ a l’actuació de Laura i Carlos, actuarà la cantantautora valenciana Esther, qui també en 2021 va traure el seu primer disc d’estudi, Les teues ales, aconseguint fer-se un buit important en l’escena de la música valenciana i catalana.

Després del pas per l’escenari d’Esther, Carlos i Laura tindran temps per a donar a conéixer al públic tot el que amaga Espais, que és molt. Els contrastos de ‘Muntanya’, l’essència pop de ‘Altamar’, l’emoció de’Selva’ o el flow bandinià de ‘Jardín’, per només nomenar alguns dels espais particulars d’aquest duet valencià que continua creixent i va a més.

GRATUÏT