Reobertura de la Biblioteca a partir del dimecres, 27 de maig

Servei de préstecs i devolucions amb cita prèvia

CITA PRÈVIA

Descripció

La Biblioteca Pública Municipal, represa el servei de préstec i devolució de fons , a partir del dimecres, 27 de maig, amb cita prèvia, a la sala de la Biblioteca d’Adults.

L’enllaç per a sol·licitar cita prèvia és https://citaprevia.burjassot.org També es pot demanar cita o fer qualsevol consulta contactant per telèfon en el 96 316 06 30 (ext. 2)

HORARI

S’atendrà les peticions, i se t’assignarà una hora, a partir del 27 de maig, de 9:00h a 14:00h. en horari de demà; i de 17.15 a 19:00h., en horari de vesprada, dimarts i dijous.

INFORMACIÓ I RECOMANACIONS

  • Les Biblioteca només oferirà el servei de devolucions i préstec, i amb cita prèvia. De moment, no estarà permés l’accés a les sales, ni la consulta d’exemplars, ni l’estada presencial per a la lectura o estudi, premsa diària, ni qualsevol altre servei.
  • Devolucions i nous préstecs: Totes les devolucions i préstecs, infantils, juvenils i d’adults, es realitzaran a la Sala de la Biblioteca d’Adults, amb cita prèvia i de 9:00h a 14:00h. en horari de demà; i de 17.15 a 19:00h., en horari de vesprada, dimarts i dijous.
  • La biblioteca infantil romandrà tancada, encara que el servei de préstecs i devolució es realitzarà igualment a la Sala de la Biblioteca Adults, prèvia cita i en els horaris esmentats.
  • El personal de la biblioteca indicarà quantes persones usuàries es poden atendre alhora. La resta hauran d’esperar el seu torn fora de la biblioteca, mantenint la distància de seguretat.
  • Les obres seran sol·licitades pels usuaris i proporcionades pel personal de la biblioteca. Una vegada retornades, es depositaran en un lloc apartat i separat entre si, durant 14 dies, en estat de quarantena.
  • És obligatori l’ús de gel hidroalcohólico en l’entrada i de màscara. Es recomana portar guants. S’ha de respectar la distància de seguretat.
CITA PRÈVIA