POETAS DEL ROCK

CONCERTOROZALÉN + FREDI LEIS + Artista Invitat

30€ + gastos de gestió COMPRAR

Descripció

Comiéndote a besos, Girasoles, La puerta violeta i molts més èxits sonaran a Burjassot el divendres 4 d’octubre. L’Auditori acollirà el concert Poetas del Rock, on a més de la cantant d’Albacete, Rozalén, actuaran el cantautor Fredi Leis i un artista convidat més, el nom del qual està encara per confirmar. L’esdeveniment arriba de la mà de Territorio Musical S.L.

A les 18.30 hores s’obrirà el recinte, una hora més tard començarà l’actuació de l’artista convidat. Passades les 20 hores saltarà a l’escenari Fredi Leis, un artista polivalent que s’atreveix amb el pop-rock i amb les balades, passant per l’indie. El cantant i compositor gallec promet delectar amb la seua veu i la seua música als assistents.

A les 21.30 hores començarà el concert de Rozalén. Passió, força en l’escenari, lletres exquisides i una música en directe immillorable són els ingredients que oferirà Rozalén, qui porta anys aconseguint omplir estadis, sales i recintes de festivals.

Els menors de 16 i 17 anys podran assistir a l’esdeveniment amb una autorització signada pels seus pares o tutors i els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult per a accedir al recinte.

30€ + gastos de gestió COMPRAR