Campament d’Estiu Esplai Les Sitges

Del 16 al 29 de juliol. Titaguas

MATRÍCULA
|

Descripció

LEsplai Les Sitges es va de campament! I ho fa, ni més ni menys que, a Titaguas.

El campament, com és habitual, es realitzarà la segona quinzena del mes de juliol, concretament del 16 al 29. Existeixen dues modalitats per a assistir:

  • Campament complet. Preu: 174 €
  • Una setmana. Preu: 87 €.

Aquells que escullen l’opció de la primera setmana pujaran amb el bus de l’Esplai, i el diumenge 22, els pares hauran d’acudir al campament per a arreplegar als seus fills. Els qui opten per la segona setmana, acudiran pels seus propis mitjans al campament el diumenge 22 a les 18 hores i baixaran l’últim dia amb el bus de l’Esplai.

 

La matrícula es realitzarà a partir del 26 de juny fins a esgotar les places, pels mitjans habituals de matrícula. Podeu fer la matrícula en línia a través de https://sede.imcjb.net/ o en el servei d’informació de la Casa de Cultura de Burjassot, sol·licitant cita prèvia en http://e-administracion.imcjb.net/citaprevia/index.aspx

En formalitzar la matrícula heu de presentar l’autorització del campament, així com una fotocòpia de la targeta SIP.

Dilluns que ve, 2 de juliol, a les 18h, els voluntaris de l’Esplai celebraran una reunió informativa en la Casa de Cultura, per a resoldre els dubtes que puguen tenir els responsables dels xiquets i xiquetes, així com per a aportar tota la informació que es precise.

Qualsevol qüestió podeu contactar a través del 96 316 06 30.

No deixes passar l’oportunitat de viure una experiència única on la naturalesa, la diversió i l’aprenentatge van de la mà. Us esperem a tots!

MATRÍCULA