Ganadoras del sorteo de libros en Navidad

Biblioteca

|

Descripció

Com bé sabreu, aquest nadal, la Biblioteca Pública Municipal va llançar un sorteig de quatre lots de llibres, dos d’infantil i dos d’adults/es, a través de les xarxes socials de Cultura.

Al llarg d’aquestes dates, les seues guanyadores, han passat per les instal·lacions de la Biblioteca a recollir el seu premi, ací vs deixem una mostra.

Rebeca Guarch i María Amparo Huertas recollien el seu lot de llibres per haver sigut les guanyadores del sorteig nadalenc, en la seua versió d’adults, mentres que Lupita Arroyo i Vanesa Martínez han rebut també el seu premi literari de la versió infantil. Aquests van ser entregats pels regidors Estefanía Ballesteros i Javier Naharros, responsables de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot.

Des de la Biblioteca Municipal, es recorda que recentment s’ha adquirit una important quantitat de nous títols, tant d’adults/es com de literatura infantil i juvenil, que ja estan a la disposició dels usuaris i usuàries. Es recorda també que és a la Biblioteca d’Adults (segona planta, Casa de Cultura) on, en l’actualitat, s’estan efectuant els préstecs de la literatura infantil/juvenil.