JOCS DE FUSTA

Colección exclusiva de 35 juegos gigantes tradicionales de madera

GRATUÏT
|
“Toca Madera” es una colección exclusiva de 35 juegos gigantes tradicionales de madera
“Toca Madera” es una colección exclusiva de 35 juegos gigantes tradicionales de madera

Descripció

“Toca Fusta” és una col·lecció exclusiva de 35 jocs gegants tradicionals  de fusta i que està en constant ampliació. Jocs amb els quals hem jugat sempre, però aquesta vegada amb una grandària diferent.

Una activitat que plena carrers, col·legis, places, patis i espais, sense límit de participació. Tots poden començar a jugar des del moment en què s’inicia l’activitat, ja que no fa falta cap explicació o ajuda.

Aquesta és una activitat pensada per a divertir-se en família, amb un ampli marge d’edats, de 0 a 100 anys tots són benvinguts, tots tenen un espai per a jugar, avis i àvies amb néts i nétes, els pares amb les mares, filles amb germans, amics i amigues, i volta a començar, són jocs que afavoreixen la interacció amb altres edats i tots s’ho passen genial.

De fet el que es busca és que diferents generacions d’una mateixa família, puguen jugar junts amb els nostres jocs. Què pot ser més bonic que veure a un xiquet o xiqueta jugar al costat del seu avi o àvia enmig de la plaça del seu poble?

GRATUÏT