Mercat Medieval de Burjassot els dies 20, 21 i 22 de maig

Mercat Medieval

|

Descripció

Burjassot torna a l’Edat mitjana el cap de setmana del 20 al 22 de maig i, des de la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Javier Naharros, s’està preparant tot per al delit de la ciutadania de Burjassot que, després de dos anys de paró obligat, gaudirà de nou d’un gran Mercat Medieval.

Queda menys d’un mes per a veure bufons, dracs, faunes, bruixes, follets, etc, passejar per la Plaça de l’Ajuntament i els seus carrers adjacents. Espectacles de carrer que es barrejaran amb les parades d’artesania, on els artesans locals també tindran un protagonisme sense igual, en els quals es podran trobar tot tipus de productes realitzats amb molta cura.

Els faunes seran els encarregats d’obrir el Mercat donant pas al somriure somiat dels bufons, als embruixadors que defensaran les parades de qualsevol amenaça o el Déu Blanc que, malgrat el seu terrorífic aspecte guarda un bon cor sota el pit. El Déu Blanc arriba als carrers de Burjassot per a convéncer al poble que no tot és el que sembla…

Tot això i molt més es podrà gaudir del 20 al 22 de maig a Burjassot, t’ho perdràs?