Club de Lectura: Lectura y tertulia de TERRA ALTA de Javier Cercas

Animació lectora

Gratuït

Descripció

La vesprada del divendres 31 de gener, la Casa de Cultura albergarà una nova sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults de Burjassot. A partir de les 19.00 hores, els components del Club debatran i departiran sobre l’obra de Javier Cercas, “Terra Alta”.

L’objectiu principal del Club de Lectura és incrementar el plaer de la lectura en compartir-lo amb uns altres. És llegir, debatre i aprendre d’un llibre, d’un autor, fomentant així, la lectura i la crítica constructiva que afavorisca l’atenció a idees d’uns altres, potenciant el debat i estimulant el coneixement de diverses tendències intel·lectuals.

Continuem compartint, una vegada al mes, el plaer de llegir. Si alguna persona està interessat/a a pertànyer al Club de Lectura de la Biblioteca, que sol·licite informació a la Biblioteca Pública Municipal.

Sinopsi

Un crim terrible sacseja l’afable comarca de la Terra Alta: els propietaris de la seua major empresa, Gràfiques Adell, apareixen assassinats després d’haver sigut sotmesos a atroces tortures. S’encarrega del cas Melchor Marín, un jove policia i lector voraç arribat des de Barcelona quatre anys arrere, amb un fosc passat a coll que li ha convertit en una llegenda del cos i que creu haver enterrat sota la seua vida feliç com a marit de la bibliotecària del poble i pare d’una xiqueta anomenada Cosette, igual que la filla de Jean Valjean, el protagonista de la seua novel·la favorita: Els miserables.

 

 

Partint d’aqueix succés, i a través d’una narració trepidant i repleta de personatges memorables, aquesta novel·la es converteix en una lúcida reflexió sobre el valor de la llei, la possibilitat de la justícia i la legitimitat de la venjança, però sobretot en l’epopeia d’un home a la recerca del seu lloc en el món.

 

Gratuït