Presentació del llibre “Estrellas y cedros sobre fondo blanco”, d’Antonio Andújar (Almoina Vinatea Editorial)

Animació lectora

Gratuït
|

Descripció

El llibre, conté part d’aportació solidària per a ajudar amb material educatiu als xiquets dels camps de desplaçats en el nord de Síria. Gràcies a l’ONG de Madrid, AAPS (Associació de suport al poble sirià)

“Que busques en un lloc tan llunyà?”, li va preguntar el professor d’història a Alep. El viatger va confessar: “Sentia una enorme curiositat per conéixer Síria. Ara que sóc ací, no entenc què succeeix, però el meu interés va en augment. Encara que conec la ruta sobre un mapa, no vaig vaticinar el que podria sentir, com no puc saber què passarà al final del viatge…” El vell professor va contestar: “Sentir és vida, viure és sentir despert. És possible que part de la teua vida estiguera adormida. No t’inquietes i continua viatjant amb ímpetu. El final… qui el sap?”

Enmig d’una crisi personal, una protectora curiositat va portar al protagonista d’aquest viatge fins a Orient Pròxim. Nascut com a viatge històric i literari, també seria un èxode cap a la introspecció. El magnetisme de Damasc, la profunditat d’Alep, la fascinant Palmira, el jaciment sumeri de Mari o la romana Baalbeck li captivarien en la desèrtica Síria o la mediterrània Líban. Va conéixer les realitats dels viatgers, així com a les persones triades per al seu camí, facilitant la restauració de sentiments desfets o el retrobament aconseguisc mateix; tot això en un dels estius previs a la gran ruïna humana”

Antonio Andújar Castro

Nascut a Paterna (València), és llicenciat en Psicologia i diplomat en Magisteri (Ciències Humanes), amb màster en Psicologia Clínica i en Gerontologia Social. Compatibilitza la seua professió de psicòleg general sanitari amb l’activitat docent en cursos d’Atenció Sociosanitària i altres àrees formatives.

En la faceta literària, és autor de: Bib-Rambla. El silenci habitat de les cases (novel·la psicològica i de suspens), La vida partida en dos (novel·la històrica i psicològica), Estreles i cedres sobre fons blanc (novel·la de viatges), Martini el Spagnolo (relat inclòs en Trenta homes fascinants en la història de València), havent concursat en diferents certàmens nacionals. La seua pròxima publicació, Començar el dia en Famara (novel·la psicològica).

Gratuït